B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Motorna olja za tovorna vozila

Castrol Elixion Low Saps

Motorna olja za tovorna vozila Castrol

Novi Castrol Elixion je bil posebno zasnovan v namen zmanjšanja stroškov vzdrževanja, z zmanjšanjem porabe goriva in maksimalnim podaljšanjem intervalov zamenjave.

7 dokazanih faktorjev
  • manjša poraba
  • manjše trenje
  • trajnost
  • manjši izpust emisij
  • manjša poraba olja
  • tečnost pri nizki temperaturi
  • zmogljivost

Castrol Enduron

Castrol Enduron Plus 5W-30 

Castrol Enduron PlusNovi Castrol Enduron Plus 5W-30 je namenjen večini evropskih konstrukcij motorjev, zagotavljajoč maksialno število prevoženih kilometrov med zamenjavo, zmanjšanje porabe goriva in obrabe motorja.

Castrol Enduron Low SAPS


Castrol Enduron Low SapsCastrol Enduron Low SAPS 10W-40 to sodobno motorno olje, izdelano v sintetični tehnologiji, namenjeno motorjem visokotlačnih tovornih vozil in avtobusov. Zasnovano je bilo posebno za zadostitev strogim zahtevam najnovejše generacije motorjev Euro IV, v katerih so zahtevana nizkopepelna olja „Low SAPS".

Castrol Enduron New Technology


Castrol Enduron New TecnologySodobni dodatki in nekonvencionalna bazna olja Castrol Enduron New Technology 10W-40, zagotavlja dolgotrajno in učinkovito delovanje motorjev serije Euro IV, opremljenih s katalitičnimi sistemi SCR, zagotavljajoč doseganje maksimalnih intervalov med zamenjavo, ki jih priporoča večina proizvajalcev vozil v Evropi.

Castrol Enduron SLD


Castrol Enduron SLDCastrol SLD je motorno olje viskoznosti 10W-40 usmerjeno na tovorna vozila, ki omogoča vožnjo pri maksimalno podaljšanih intervalih med zamenjavo. Je osnovno olje ustvarjeno za najnovejša evropska tovorna vozila in avtobuse, ki zadostuje normam emisije izpušnih plinov Euro 4. Lahko ga tudi uporabljate v starejših konstrukcijah tovornjakov ter vozil tipa off-road.

Castrol Tection

Castrol Tection 15W-40


Castrol TectionCastrol Tection 15W-40 je bilo zasnovano posebej za modele motorjev uporabniških vozil evropske konstrukcije Euro III in starejših ter uporabniških vozil ameriške konstrukcije, zagotavljajoč odlično zaščito motorja, podaljšane intervale med zamenjavo ter vsestranskost uporabe, kar iz njega naredi idealno olje za uporabnike mešanega avtomobilskega parku.

Castrol Tection Global 15W-40


Castrol Tection Global
Castrol Tection Global 15W-40 je bilo zasnovano za mešano floto vozil tako, da nudi odlično zaščito različnim proizvajalcem vozil. Njegova primarna vloga je uporaba v motorjih s tehnologijo Euro 4 in Euro 3 različnih proizvajalcev. Castrol Tection Global 15W-40 je resnično vsestransko olje, ki se lahko uporablja v kamionih. Avtobusih, lahkih tovornih vozilih, izven cestnih vozilih kot tudi v kmetijskih strojih.

Ne sme se uporabljati v motorjih s tehnologijo Euro 4, kizahtevajo Low Saps tehnologijo.

Castrol Tection Medium Duty 15W-40


Castrol Tection Medium Duty Castrol Tection Medium Duty 15W-40 je olje za diesela motorje, priporočano za vozila in stroje starejše konstrukcije, ki delujejo tako v lahkih, kot v težjih razmerah. Lahko ga uporabljate v motorjih s prisilnim (turbo) polnjenjem oz. počasno sesalnih tovornjakih, avtobusih, dobavnih vozilih, gradbenih in kmetijskih strojih.

Castrol Tection Monograde

Castrol Tection Monograde je olje za diesel motorje, ustrezno za viskoznost SAE 10W, 20W, 30W, 40 & 50. Je osnovno univerzalno olje hkrati za diesel motorje, hidravlične sisteme in prestave, ki zahtevajo uporabo enosezonskih olj.
« nazaj ...Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna