B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

O podjetju

O družbi GMT

GMT je vodilna slovenska družba na področju uvoza, prodaje in distribucije nadomestnih in dodatnih avtodelov za osebna in lahka tovorna vozila, hkrati pa je s svojimi hčerinskimi družbami tudi uradni zastopnik in distributer maziv znamke Castrol, BP in Aral za Slovenijo, območje nekdanje Jugoslavije ter Bolgarijo.

Družbe

V Sloveniji in v tujini smo lastniki družb SEC LUBES Ljubljana, SEC LUBES Beograd, Castrol Hrvaška in  SEC LUBES Bolgarija.

Poslanstvo

V družbi GMT se že od ustanovitve zavedamo, da je temelj uspeha dosledno uresničevanje izpolnitev želj strank in hiter odziv na njihovo povpraševanje. Čeprav imamo 90 odstotkov dobaviteljev iz tujine, zagotavljamo dobavo želenih rezervnih avtodelov slovenskim kupcem v 24 urah. Dostava je izpopolnjena, najmanj dvakrat na dan smo na ključnih lokacijah z vašimi avtodeli, bodisi v svojih maloprodajnih poslovalnicah, pri ključnih kupcih po Sloveniji ali drugod po Evropi. Naš prodajni program zajema več kot sto tisoč izdelkov.

Vizija

Tomaž Gider, prokurist družbe GMT:
»Avto je poleg radia, televizije, računalnika in telefona najpogostejši obvezen osnovni ali družinski predmet večine Evropejcev. Med socialnimi in poslovnimi interakcijami, ki so povezane z nakupom, vzdrževanjem in prodajo avtomobila, vsak dan obstaja množica komunikacij in interakcij. Čeprav gre za delo v avtomobilski industriji, na koncu ugotoviš, da v vseh odnosih na koncu ni pomembna avtomobilska pločevina, temveč so pomembni ljudje. Z njimi se začne in konča vsak posel, vsak navdih za delo, vsaka poslovna ideja. Najpomembnejši so tisti, ki vsak dan stojijo ob tebi in so ti pripravljeni pomagati tako v dobrih kot v slabih trenutkih. Zato se je za take ljudi treba potruditi tako v širjavah velikih poslov kot na delovnih mestih v pisarnah, trgovinah in skladiščih. Vizija družbe GMT je ostati vodilni zastopnik in najboljši ponudnik kakovostnih nadomestnih avtomobilskih delov ter olj in maziv svetovnih proizvajalcev na globalnem trgu. S svojim znanjem in storitvami želimo v popolnosti zadovoljiti naše kupce in končnega potrošnika. Od svojih dobaviteljev zahtevamo nenehne izboljšave in najvišjo kakovost nadomestnih delov, s sodobno organizacijo poslovanja pa želimo doseči optimalne dobavne roke in ugodne cene.«

Vrednote

Visoke družbene vrednote, ki se vežejo na okolje, so stalni imperativ našega poslovanja. Podjetje ne more iz okolja samo sprejemati, temveč mora vanj tudi vračati. GMT je pokrovitelj različnih šolskih, športnih, kulturnih in drugih društev v okoljih, kjer ima svoje poslovalnice. Podpiramo tudi posameznike, ki s svojimi dosežki še posebej izstopajo na svojih področjih, a za doseganje rezultatov nimajo vedno finančnih zmožnosti. Vsako leto priskočimo na pomoč dobrodelnim organizacijam in bolnišnicam. V družbi ne ohranjamo samo pozitivnega odnosa do družbene odgovornosti do ljudi, temveč smo pozitivno naravnani še k ohranjanju naravnega okolja, v katerem delujemo.

Zgodovina podjetja >>

« nazaj ...Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna