B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Motorna olja za osebna vozila

Castrol Edge

Motorno olje Castrol Edge

Castrol Edge z FST tehnologijo (Fluid Strenght Technology). Naše najmočnejše olje z tehnologijo Fluid Strenght Technology. Kaj pomeni za vas tehnologija FST - manj trenja, povečanje učinkovitosti in povečanje delovnega učinka vašega motorja.

 

Vsaka vožnja je test moči vašega motornega olja, zaradi tega potrebujete olje, ki se lahko odzove in prilagodi ekstremnim pritiskom. Nekateri deli motorja so podvrženi ekstremnim pritiskom in to vse do 10.000 kg na cm2. Vse kar deli kovinske dele med sabo je tanek sloj olja. V primeru, da uporabite slabše olje se sloj olja ob obremenitvi pretrga kar privede do stika kovine z kovino in s tem posledično do frikcije (obrabe) materiala, rezultat je slabša zmogljivost motorja.

 

Če želite zaupanje v brezskrbno vožnjo morate zaupati v motorno olje, ki lahko absorbira in prenese vse kar zahtevate od njega. Castrol Edge je do 40% močnejše pri zmanjševanju trenja kovine na kovino v primerjavi z vodilnimi tekmeci. Tako lahko vozite s popolnim zaupanjem vedoč, da lahko vaše olje prenese visoke pritiske.

 • Motorno olje Edge 0W-30
 • Motorno olje Edge 0W-40
 • Motorno olje Edge 5W-30
 • Motorno olje Edge 5W-40
 • Motorno olje Edge 10W-60
 • Motorno olje Edge Turbo Diesel 5W-40

Castrol Magnatec

Castrol-Magnatec-Olja za osebna vozila

Castrol Magnatec z edinstveno formulo inteligentnih molekul - takojšnja zaščita od trenutka, ko obrnete ključ za vžig motorja. 75% obrabe motorja nastane pri ogrevanju vašega motorja zaradi tega morate paziti, da je vaš motor zaščiten še preden obrnete ključ za vžig motorja. Inteligentne Castrol molekule se prilepijo na kritična mesta v vašem motorju in tvorijo dodatni zaščitni sloj, ki ščiti motor pred in po vožnji.

 

Težava z motornimi olji je, da takoj ko ugasnete motor olje steče v karter motorja. Po ponovnem zagonu, začne ponovno krožiti po motorju toda za to potrebuje nekaj časa. V tem času so komponente motorja ob močnih silah najbolj ranljive ker ni mazanja. Rezultat tega so trajne poškodbe na delih motorja. Castrol Magnatec zmanjša obrabo v vašem motorju že od prvega dne - nikoli ni prepozno za zamenjavo.

 • Motorno olje Magnatec 15W-40
 • Motorno olje Magnatec 10W-40
 • Motorno olje Magnatec 5W-40
 • Motorno olje Magnatec Diesel 5W-40

Castrol GTX

Motorna olja za osebna vozila GTX

Castrol GTX ščiti vaš motor pred nalaganjem usedlin. Castrol GTX skrbi za enakomeren učinek delovanja pri vseh pogojih delovanja. Je posebej razvito olje za zaščito pred nastankom škodljivih usedlin v motorju, z zmanjšanim odlaganjem usedlin in z nudenjem vsakodnevne zaščite vašega motorja. 

 

GTX je izdelek, ki je bil razvit posebej za motorje s prevoženo razdaljo nad 100.000 km in vozila starejših letnikov. Pri naslednji menjavi vaše vozilo potrebuje Castrol GTX za obvarovanje vaše zmogljivosti motorja in za preprečitev nalaganja škodljivih usedlin. Castrol GTX nudi 25% boljšo zaščito pred nalaganjem usedlin. Tekoča tehnologija ščiti vaš motor pred težavami s katerimi se srečuje vaš motor vsakodnevno. Usedline, ki se nabirajo v vašem motorju povečajo oblogo in s tem zmanjšajo pretok olja ter posledično privedejo do prezgodnje napake.

 

 • Motorno olje GTX 10W-40
 • Motorno olje GTX 15W-40
 • Motorno olje GTX High Mileage 15W-40

 

« nazaj ...Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna