B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Pet pripomočkov, brez katerih v teh dneh ne more noben lastnik avta

Pet pripomočkov, brez katerih v teh dneh ne more noben lastnik avta

Za lepši zunanji videz in udobnejšo vožnjo predstavljamo pet dostopnih izdelkov, s katerimi boste prerodili vaše vozilo.

 

Loctite Hygien sprej za čiščenje klime, 150 ml

Dobro delujoča in čista klima je temelj udobne vožnje, ne glede na zunanje temperature. Prek zime se je v sistemu nabralo ogromno glivic in nesnage, zaradi katerih iz klime lahko zaudarja, vse skupaj vpliva na slabše počutje potnikov. Z zelo kakovostnim Loctite Hygien sprejem za čiščenje klime lahko vsak kar doma poskrbi za svež in zdrav vonj klimatske naprave. Uporaba je preprosta. Cena: 15,90 €.

Locttite

Sprej za čiščenje zavor GMT, 600 ml

Zmogljiv in močan odstranjevalec umazanije, zavornega prahu olj in maščob za zavorne diske, bobne, zavorne ploščice, valje in čeljusti. Hitro in učinkovito deluje, kompatibilen z ostalimi materiali. Za Nujen pripomoček pri servisiranju zavor. Cena: 5,50 €.

Gmt

Armor All Extreme Tire Shine sredstvo za zaščito in nego pnevmatik

S tem pripomočkom bodo vaše pnevmatike kot nove. Čistilno sredstvo ustvari bleščeč sijaj z obogatenim črnim izgledom pnevmatike. S posebno sestavo dodatno zaščiti pnevmatiko pred vremenskimi vplivi in žarčenjem, tako da pnevmatika ohranja videz in preprečuje staranje. Cena: 12,35 €.

ArmorAll

Sonax odstranjevalec leteče rje, 500 ml

Odstranjevanje agresivne rje  in tako imenovane leteče rje v obliki rjavih pikic na lakiranih površinah še nikoli ni bilo tako enostavno in varno. Na predhodno druge nesnage očiščeno površino nanesemo sprej za odstranjevanje rje in obrišemo s čisto krpo. In to je vse. Pozabite na agresivno drgnjenje, s katerim lahko naredite več škode kot koristi. Cena: 13,90 €.

Sonax 

Polnilec akumulatorja in vzdrževalec napetosti Bosch C3

Bosch polnilec akumulatorja je izredno kompakten in vsestranski pripomoček, s katerim lahko polnite tako 6 V kot 12 V akumulatorje s kapaciteto do 120 Ah. Primeren je tudi za AGM in GEL akumulatorje.  Idealen za vzdrževanje napetosti pri avtomobilih in motornih kolesih, ki dlje stojijo. Vključno z adapterji. Cena: 44,99 €.
Bosch 
Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna