B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Dodatna oprema

Brisalci

brisalci
Brez jasnega pogleda skozi vetrobransko steklo ne gre. Samo dovolj kvalitetna metlica brisalca lahko temeljito opravi svoje delo. Brisalci znamke Bosch, Valeo, Champion vas sigurno ne bodo razočarali. Pohvalijo se lahko z vrhunsko kakovostjo in inovativnostjo.

Antene, centralno zaklepanje, navigacijski sistemi

avto antene, avto gps
Centralno zaklepanje v motornem vozilu omogoča zaklepanje, odklepanje in zavarovanje vseh vrst vrat. Zaklepanje poteka na enem od zapiralnih mest, npr. pri vratih ob vozniku.

Navigacijski sistemi nam pomagajo pri iskanju prave poti do cilja in pri orientaciji v nepoznanih okoljih. Izpolnjujejo tudi naloge kot so določanje svojega položaja, posredovanje položaja, izračun najboljše poti itd.

Strešni nosilci in strešni kovčki

thule strešni nosilci
Ljudje potrebujejo za različne potrebe prevoza večjih, daljših oz. kako drugače neprimernih predmetov za avtomobilski prtljažnik, dodatne možnosti za prevoz le-teh. V ta namen obstajajo različni nosilci in kovčki za prevoz različnih predmetov. Namen osnovnih nosilcev je da na njih pritrdimo različne dodatne nosilce za specifičen namen npr. nosilci koles, nosilci dolgih predmetov, nosilci kanujev, nosilci smuči, nosilci delovnih pripomočkov itd. Poznamo osnovne nosilce v različnih izvedbah za montažo na streho vozila oz. zadnji del vozila. Kot razširljiv dodatek prtljažnega prostora pa je možnost na osnovne nosilce montirati tudi strešne kovčke. Za vsakogar se najde nekaj.

V našem prodajnem programu nudimo izdelke svetovno priznanega proizvajalca tovrstne opreme Thule. Več o izdelkih najdete na http://www.thule.com/en/si

Vlečna kljuka, vlečna naprava

vlečna kljuka
Avtomobilske vlečne kljuke ali vlečne naprave v osnovi delimo na sisteme za osebna vozila in sisteme za dostavna ali gospodarska vozila. Slednje prepoznamo kot ''bunka sisteme'', kjer je bunka oziroma glava vpeta z vijaki na nosilno gred. Znotraj sistema sta dve funkcijsko ločeni skupini. Prva nima palice druga pa ima palico za vpenjanje klešč prikolice. Vlečnih naprav za osebna vozila je veliko več. V osnovi pa ločimo dve glavni skupini. Horizontalno / vodoravno snemljive in vertikalno / navpično snemljive. Vlečne kljuke za osebna vozila ločimo tudi po načinu vpenjanja oziroma snemanja vlečne kljuke iz nosilnega sistema, ki je nameščen na vozilo. Torej standardno ter delno ali polno avtomatsko snemanje. Prednosti vlečnih priključkov s snemljivo vlečno kljuko so:
  • snemljivo - ko je ne potrebujemo, jo preprosto snamemo
  • zanesljivo - ima enake uporabnosti kot običajna toga vlečna kljuka
  • enostavno - snemanje ali montaža brez orodja
  • varno - ne ogrožamo vozila za seboj
  • čisto - pospravljena kljuka ni izpostavljena vremenskim vplivom in umazaniji
  • praktično - vedno pri roki (prtljažnik)

Ne pozabite pa, da morate ob montaži vlečne naprave le to tudi homologirati (vpisati v homologacijki karton). 

Orodje

orodje
Avtodeli potrebujejo primerna orodja za menjavo. V vsako delavnico profesionalnih in amaterskih mojstrov za motorna vozila spada tudi profesionalno orodje. V našem prodajnem programu boste našli vrhunsko kvalitetno orodje proizvajalca SW-Stahl (Nemčija) za vse, od najenostavnejšega orodja za amaterske/hobi mojstre pa vse do najbolj specialnih orodij za profesionalne mojstre, ki brez ustreznega orodja ne morejo popraviti vozila. Prodajni program obsega po en kos pa vse do posameznih kompletov.

« nazaj ...Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna