B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Filtri

Filter zraka, kabinski filter, oljni filter, filter goriva vsi ti so pomembni avtodeli za pravilno delovanje motorja. V ponudbi imamo filtre proizvajalcev: Mahle, Purflux, Champion, Japan Parts, AirCab, Blue Print, Febi. Filtri zraka so relativno poceni avto deli, ki pa bistveno vplivajo na zmogljivost vašega avtomobila in porabo goriva.

Filter zraka

zračni filterZračni filter preprečuje vdor umazaniji ali škodljivim delcem v motor. Naloga zračnega filtra je učinkovito čiščenje vsesanega zraka brez prevelikih uporov tudi pri večjih zračnih tokovih in učinkovito dušenje včasih precej močnega šuma ob vsesavanju zraka.

 

Filter olja

oljni filterOljni filter je avto del vgrajen z namenom , da prepreči predčasno poslabšanje kakovosti olja zaradi mehanskega onesnaženja (saje, kovinski delci, prah). Poleg tega izboljšuje ohlajevanje oljnega toka. Razlikujemo filtre, nameščene v glavnem toku in tiste v stranskem toku.

 

Filter goriva

filter gorivaFilter goriva očisti gorivo trdnih delcev in tako zagotavlja brezhibno delovanje pretoka goriva in sistema za gorivo.

 

Filter kabine

filter kabineFilter zraka v kabini spada že k standardni opremi večine tovornih in osebnih vozil in prestreza prah, cvetni prah izpušne pline in škodljive snovi. Prah in drobni delci prahu bodo s pomočjo zračnega filtra v kabini odstranjeni. Filter je treba preverjati v rednih časovnih presledkih, saj se lahko drugače škodljive snovi in bakterije zadržujejo v vašem vozilu.

 

Hidravlični filtri

Hidravlični filtri se uporabljajo v samodejnih menjalnikih.
« nazaj ...Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna