B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Do izvorne podobe brez poletnih dodatkov s Sonax izdelki

Do izvorne podobe brez poletnih dodatkov s Sonax izdelki

Poletne pikice in 'tetovaže' čim prej odstranite s površine avta. A potrebujete ustrezna sredstva.

Če pozimi površina avtov trpi predvsem zaradi soli in umazanije, je poleti na udaru zaradi druge vrste dejavnikov. Predvsem čas dopustov in glavne gradbene sezone na cestah puščajo na zunanjosti posledice v obliki drevesne smole, pikic in katrana, svoje doda še mrčes. Za piko na i pa poskrbijo razne nezgode, ko se namazani s kremo za sončenje dotaknemo zunanjosti avta in s tem nevede sprožimo nevaren proces, ki se lahko konča s trajnimi sledovi na barvi.

Za zaščito zunanjosti avta je mogoče veliko narediti s preventivo in rednim pranjem, nekateri si pomagajo tudi s specialnimi sredstvi, ki ustvarijo poseben zaščitni sloj na površju. Tudi za odstranjevanje madežev in pikic je treba včasih poseči tudi po specialnih sredstvih, samo milnica ni dovolj. S pravimi sredstvi pa je mogoče zakriti oziroma omiliti tudi manjše praske, ki se lahko pojavijo na barvi in laku kot posledica stika s predmeti, vejami …

V bogatem asortimaju podjetja Sonax so številni izdelki, ki lastnikom pomagajo vrniti pravo podobo njihovih vozil. Predvsem izpostavljamo Sonax odstranjevalec drevesne smole, ki po nanosu hitro in učinkovito raztopi smolo iglavcev, tako da jo je mogoče brez posledic obrisati s površja vozila. Zelo učinkovit je tudi proti zasušenemu mrčesu, ptičjih iztrebkih in drugi umazaniji organskega izvora. Z njim je mogoče čistiti tudi plastične dele svetil.

Drugo sredstvo, ki pride v tem času leta zelo prav, pa je Sonax odstranjevalec katrana. Posebna formula tega sredstva omogoča, da se leteča rja, katran in podobni industrijski delci na površju barve hitro razgradijo in odstranijo. Sonax odstranjevalec katrana je pH nevtralen, zato je do barve zelo prijazen in deluje zaščitno.

V ponudbi GMT Avtodeli trgovin imamo še številne druge izdelke za zaščito in nego zunanjosti in notranjosti vozil, s katerimi je mogoče precej olepšati in zaščititi videz vozil ter mu s tem ohraniti vrednost in podaljšati življenjsko dobo.

Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna