B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Tehnološka konferenca se vrača v Portorož

Tehnološka konferenca se vrača v Portorož

Po dveletnem premoru bomo na GMT ponovno organizirali Tehnološko konferenco. Tudi na 15. srečanju bodo v ospredju novosti s področja servisiranja in vzdrževanja vozil, pogledali pa bomo še dlje.

Tehnološka konferenca je dogodek, namenjen vsem mehanikom in avtoserviserjem, profesorjem strokovnih šol in študentom, ki želijo slediti aktualnim izzivom v poklicu, ki so si ga izbrali. Letošnja, že 15. Tehnološka konferenca, bo ponudila teoretičen in praktičen vpogled v aktualne in prihodnje novosti v poklicu slovenskega mehanika.

Na 15. Tehnološki konferenci, ki bo 22. in 23. aprila v Grand Hotelu Bernandin v Portorožu, bomo ponudili vpogled v nove tehnologije in tudi spopadanje z aktualnimi izzivi pri servisiranju in vzdrževanju vozil.

Program strokovnega izobraževanja z dolgoletno tradicijo, z odprtimi razpravami in praktičnimi prikazi, so pripravili izkušeni strokovnjaki, ki bodo iz različnih kotov osvetlili področje razvoja avtomobilskih sistemov in pogonov, ki mu morata z enakim tempom slediti tudi stroka, profesorji strokovnih šol in študentje.

V odprtih razpravah boste imeli priložnost za pridobivanje odgovorov na vprašanja, s katerimi se srečujete pri svojem delu. Na dvodnevnem dogodku bomo spregovorili o razvoj 12 V baterije za elektrificirana vozila, posvetili se bomo oteženi diagnostika vozil po letu 2020. Govorili bomo o pravilnem napajanju vozila med diagnostiko in polnjenju novodobnih baterij. Pri Brembu bodo predstavili prihodnost zaviranja. EU postavlja nova pravila emisijskih pregledov, kar je nova priložnost za zaslužek. Tehnološki razvoj je bliskovit, kaj so tehnologije sedanjosti in prihodnosti - tudi o tem v Portorožu. Poudarek bo tudi na vzrokih za odpovedi AdBlue modulov, težavah ob zamenjavi NOX senzorjev, vplivu kakovosti AdBlue tekočine na delovanja sistema SCR. Ob rasti prodaje električnih vozil bomo pokazali, kako je treba pripraviti delavnico za servisiranje EV vozil, posvetili se bomo tudi varnosti, in sicer napakam ob servisiranju EV vozil in ukrepih ob vžigu EV vozil v delavnici. Spoznali boste tekočine za električna vozila, podrobno tudi o popravilu vetrobranskega stekla.

Z zavedanjem, da je vse teoretično znanje vredno le toliko, kolikor je uporabno v praksi, bo dogodek podkrepljen s praktičnimi prikazi, kjer boste videli sam potek dela in v praksi uporabne prijeme.

Dvodnevni dogodek pa ni namenjen le izpopolnjevanju znanja, ampak tudi druženju in novim poznanstvom.

Spremljajte nas tudi na uradni strani 15. Tehnološke konference

https://www.tehnoloska-konferenca.si/en/14-tk-en/

Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna