B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Naj vam sečnina ne poškoduje avta

Naj vam sečnina ne poškoduje avta

Ad Blue je postal nujen dodatek za vse moderne dizle (SCR), saj so zaradi njega precej čistejši za delovanje. Ampak ali ste vedeli, zakaj morate biti pri dotakanju te tekočine, še posebej pazljivi, da je ne polijete? Tekočina Ad Blue je sestavljena iz raztopine sečne kisline, ki je zelo jedka, zato je bolje, da ne pride v stik s kožo, obleko ali avtomobilskim lakom.

Če se vam med dotakanjem v rezervoar vseeno zgodi, da nekaj kapljic kapne na lak, potem je treba tekočino čim prej pobrisati s suho krpo, sicer lahko nastanejo trajne poškodbe. Po potrebi madež polijte z vodo in ga še enkrat osušite. Podobno z vodo takoj izperite tudi kapljice, ki vam padejo na kožo ali obleko.

Dovolj Ad Blue tekočine v namenskem rezervoarju je stvar, za katero morajo skrbeti lastniki vozil sami. Ad Blue je sicer mogoče dotakati tudi prek avtomata na bencinskih postajah, a mnogo cenejša možnost je, da ga kupite v embalaži, ki je že sama po sebi izvrstno zaščitena proti polivanju. V naših trgovinah GMT Avtodeli po vsej Sloveniji v teh dneh v posebni akcijski ponudbi nudimo pakiranja po 10 litrov Ad Blue tekočine za vsega 9 evrov! Da, prav ste prebrali!

Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna