B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Kaj morate vedeti pri nakupu pokrovov za kolesa?

 Kaj morate vedeti pri nakupu pokrovov za kolesa?

Kdo pravi, da je avto lahko atraktivnega izgleda le z aluminijastimi platišči? Tudi pokrovi za kolesa oziroma t. i. radkape so lahko zelo lepih dizajnov in dopolnjujejo videz avta, hkrati pa ga tudi ščitijo.

Še posebej zimske gume ima veliko lastnikov nameščene kar na klasičnih jeklenih platiščih, ki so precej cenejša in bolj trpežna od aluminijastih platišč. Pozimi je namreč še veliko več nevarnosti, da s kolesom trčimo ob kakšen trd ali zaledenel predmet, prav tako sol s cest na marsikaterem dragem aluplatišču hitro pusti posledice.

Tudi jekleno platišče pa si zasluži zaščito v obliki pokrovov. Prvi razlog je že omenjeni estetski. Drugi razlog je prav tako pomemben, saj je pokrito kolo bolje zaščiteno pred razno umazanijo, ki je pozimi ne manjka. Predvsem pokrovi dobro zaščitijo pesto kolesa z ležaji in vijake, kar je pomembno za njihovo trajnost in lažjo demontažo.

V trgovinah GMT po Sloveniji imamo zelo pestro ponudbo najrazličnejših in kakovostnih kolesnih pokrovov v različnih dimenzijah. Še posebej ste lahko prepričani, da so naši izdelki preverjeni s strani neodvisnih evropskih inštitucij in imajo ustrezne certifikate za varno uporabo.

Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna