B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Danes je pravi čas za nove brisalce

Danes je pravi čas za nove brisalce

Zdaj je več kot pravi čas, da zamenjate izrabljene brisalce na avtu! Mokro vreme in podaljšana noč zelo vplivata na razmere na cestah, med drugim se poslabša vidljivost. V takšnih razmerah je še posebej pomembno, da je vaš pogled skozi vetrobransko steklo neokrnjen. Ko brisalci začnejo za seboj puščati mokre sledi, vibrirajo, cvilijo ali pa so celo že natrgani, je skrajni čas, da ta potrošni material nadomestite s svežim.

Ko kupujete brisalce, je pomembna dimenzija in oblika. V osnovi ločimo dve vrsti brisalcev. Starejši tip je več členkasti klasični brisalec, novejši pa ploski brisalec. Na testih, ki jih izvajajo različne potrošniške organizacije, se ploski brisalci v veliki večini situacij izkažejo bistveno boljše od klasičnih. Ploske brisalce lahko z ustreznim adapterjem, ki je vključen ob nakupu, namestimo tudi na avtomobile s klasičnimi brisalci.

Lastniki avtov pogosto zamenjajo le prednje brisalce, pozabijo pa na zadnjega, pa čeprav je brezhiben pogled nazaj prav tako izrednega pomena.

Življenjska doba brisalca je odvisna od njegove uporabe, nanj vpliva tudi UV svetloba, torej izpostavljenost soncu. Brisalec nam bo dlje služil, če bomo skrbeli za redno čiščenje vetrobranskega stekla. Manj umazanije kot je na steklu, dlje bodo brisalci dobro opravljali svoje delo. Potrebno je paziti na ustrezno kvaliteto tekočine za pranje stekla, ter se na vsak način izogibati uporabi brisalcev na zaledenelem neočiščenem steklu. Pri negi brisalcev uporabljamo le vodo in mehko krpo, izogibamo pa se raznim topilom ali celo bencinu.

V naših poslovalnicah GMT in Adel po Sloveniji našim strankam nudimo pestro paleto brisalcev uveljavljenih znamk Bosch in Valeo. Brisalci znamke Bosch, Valeo, Champion vas zagotovo ne bodo razočarali. Pohvalijo se lahko z vrhunsko kakovostjo in inovativnostjo. Vprašajte po njih, ne bo vam žal.

Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna