B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

SKUPINA RENAULT, BP IN CASTROL SO ŠE OKREPILI PARTNERSTVO

SKUPINA RENAULT, BP IN CASTROL SO ŠE OKREPILI PARTNERSTVO

BP, Castrol in Renault F1 Team so partnerstvo podaljšali še za nadaljnji dve leti, do konca 2024. Skupina Renault je izbrala Castrol za partnerja pri poprodajnih storitvah od 1. januarja 2020 dalje.

Skupina Renault in BP s svojo globalno znamko maziv Castrol sta se v obdobju od 1. januarja 2020 dalje odločila še povečati obseg strateškega partnerstva. To je nadgradnja uspešnega sodelovanja, ki se je začelo leta 2017 skozi partnerstvo v Formuli 1.

BP in Castrol bosta ostala partnerja Renaultovega moštva v F1 vsaj do leta 2024 in bosta še naprej dobavitelja naprednih goriv in motornih olj, olj za menjalnike in hidravliko, masti in zavornih tekočin, priskrbela pa bosta tudi nabor visoko zmogljivih industrijskih maziv za potrebe tehničnih centrov v Enstonu za šasije in Viry-Châtillonu za pogonske sklope. BP in Castrol imata ključni vlogi pri zagotavljanju podpore moštvu Renault F1, ki se bo v letu 2021 moralo spopasti z novimi pravili v F1.

Skupina Renault je izbrala Castrol za globalnega poprodajnega partnerja in dobavitelja motornih olj, v veljavi od 1. januarja 2020 dalje. Del tega bo nov nabor izdelkov pod skupno znamko Renault Castrol, ki bo naprodaj v prodajnih in servisnih centrih mreže Renault. S tem bodo od izkušenj in inovacij, pridobljenih na dirkališčih, profitirali prav končni uporabniki. Skupina Renault in Castrol, ki veljata za vodilni znamki z naprednimi tehnologijami, bosta še naprej združevali svoje znanje in zagotavljali izboljšane storitve uporabnikom vozil Renault.

To močno partnerstvo pri menjavi olj na servisih in v Formuli 1 bo partnerjema omogočalo iskanje novih meja pri tehnologiji, tako na dirkališčih kot izven njih. S Castrolom, eno vodilnih znamk za maziva, bo Skupina Renault zgradila močno partnerstvo, ki bo strankam Renaulta in prodajalcem zagotavljala najboljše storitve ter produkte, obenem pa močno pripomoglo tudi ambicijam v Formuli 1.

BP in Castrol proizvajata napredna maziva, ki lahko že danes zmanjšajo škodljive izpuste in imata tehnologijo za razvoj inovacij jutrišnjega transporta. Močno in rastoče partnerstvo Skupine Renault in znamke BP bo obema omogočalo, da združita odlične spretnosti in znanje znotraj obeh organizacij ter na ta način raziščeta priložnosti znotraj vse hitreje spreminjajočega trga.

Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna