B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Schaeffler s setom krmilne verige za 1.4 TSI

Schaeffler s setom krmilne verige za 1.4 TSI

Na cestah je več kot pet milijonov vozil skupine VW, ki jih poganja 1,4-litrski TSI motor, zato je set za učinkovito popravilo krmilne verige dobrodošla pridobitev ponudbe izdelkov Schaeffler.

Strokovnjaki pravijo, da bodo motorji z verigo še vsaj do leta 2030 močno prisotni v osebnih vozilih. Podjetje Scaeffler ima na tem področju že več kot 100 let izkušenj, tako v vlogi dobavitelja za prvo vgradnjo, kot v poprodajnem programu. V slednjem se je ponudba pred kratkim razširila za pomemben izdelek, namenjen zamenjavi krmilne verige priljubljenega 1,4-litrskega TSI motorja koncerna Volkswagen.

Set sestavlja več kot dvajset komponent, vključno krmilno verigo, napenjalnikom, napenjalnim vodilom, drsno tirnico, zobniki, tesnili in pripomočki za lažje popravilo. Med drugim je priložen tudi aditiv za mazanje Chain Protect, ki je bil razvit v sodelovanju s priznanim podjetjem Liqui Moly. S tem se obraba verige po namestitvi zmanjša za do 20 odstotkov, prispeva pa tudi k njeni daljši življenjski dobi.

Več informacij o novem izdelku in drugih poprodajnih produktih znamke Schaeffler se nahaja na portalu www.repxpert.com.

Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna