B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Kakovostna ofenziva na poprodajnem avtomobilskem trgu

Kakovostna ofenziva na poprodajnem avtomobilskem trgu

Schaeffler je preoblikoval prodajni program nadomestnih delov za podvozje v okviru blagovne znamke FAG. Deli krmilja in vzmetenja, pogonske gredi in nosilci opornikov so odslej združeni s programom kolesnih ležajev v okviru blagovne znamke FAG.

Schaeffler je razširil svojo ponudbo v okviru blagovne znamke FAG, ki od 1. junija 2019 zajema tudi dele krmilja in vzmetenja, pogonske gredi in nosilce opornikov. Podjetje v okviru svoje blagovne znamke FAG poleg obstoječega programa kolesnih ležajev ponuja vodilni portfelj za strokovno popravilo podvozij. »Z uporabo obstojnih premazovalnih in tesnilnih tehnologij za izboljšanje lastnosti zagotavljamo stalno visoko kakovost našega celotnega portfelja,« je povedal dr. Robert Felger, predsednik divizije za upravljanje produktov ter raziskave in razvoj pri podjetju Schaeffler Automotive Aftermarket. Podjetje ima v okviru svoje blagovne znamke FAG več kot 130-letne izkušnje pri razvoju in proizvodnji komponent ter naprednih modulov za podvozje, ki so predvideni za proizvajalce originalne opreme. Z inovativnimi izdelki, kot sta električni kotalni stabilizator in inteligentni modul za vožnjo v ovinek, Schaeffler izkazuje tudi svojo zavezanost razvijanju v prihodnost usmerjenih tehnologij za podvozja. Novost, na voljo v okviru blagovne znamke FAG od junija 2019 naprej, so rešitve za popravilo krmilne ročice, ki vsebujejo vse potrebne dele pribora za zanesljivo in učinkovito popravilo podvozja.

Poleg tega Schaefflerjev koncept kakovosti delavnicam omogoča učinkovito in zanesljivo izvajanje popravil. Rešitve za popravilo blagovne znamke FAG zajemajo vse potrebne sestavne dele in ves potreben pribor, kot so matice in vijaki – iste kakovosti kot nadomestni deli.

Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna