B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Učinkovita in poceni zaščita avtomobila pred točo

Učinkovita in poceni zaščita avtomobila pred točo

Visoke temperature so že pregrele ozračje po Slovenij, toča pa je že klestila po avtomobilih. Kako na poceni in hiter način učinkovito zaščititi svoje vozilo? Naši strokovnjaki v trgovinah GMT in Adel po vsej Sloveniji vam bodo znali svetovati.

Veliko voznikov, ki nima avtomobila parkiranega na varnem pod streho, za zaščito vozila poskrbi šele v zadnjem trenutku, ali šele, ko začne klestiti toča, za to pa uporabljajo odeje, kartone in druga zaščitna sredstva, ki jim pridejo pod roke. S tem lahko tvegajo hude poškodbe, avtomobila pa ne morejo zaščititi na način, kot to omogočajo profesionalna zaščitna sredstva.

Problem pri odejah je poleg nezadostne zaščite tudi v pritrditvi, saj točo in deževje po navadi spremlja veter, ki odejo odnese z mesta namestitve, s čimer izniči raven zaščite, ki jo daje. Še pomembnejše je, da pri toči pazite na glavo, vse drugo je popravljivo.

Z ustrezno ponjavo v trenutku zaščitite vozilo

Na trgu je veliko pregrinjal, ki ne omogočajo optimalne zaščite pred točo, predvsem pred večjo točo, ki je danes vse pogostejša. Med zaščitami gre največkrat za ponjavo, ki jo uporabnik po potrebi v slabi minuti razprostre čez karoserijo. Prodajalci v trgovinah GMT in ADEL vam bodo znali svetovati katero pregrinjalo je najbolj primerno za vaš avtomobil. Pri izbiri bodite pozorni, da je zgornji del pokrivala obložen z debelo zaščitno peno, ki ščiti izpostavljene dele vašega avtomobila pred točo, pomembno je, da je montaža enostavna in hitra in da ima pregrinjalo napenjalne elastike, ki so zagotovilo za dobro pritrditev pokrivala na avtomobil.

Pregrinjalo za vozilo naj bo vsestransko, saj ga lahko uporabljate tudi kot zaščito pred dežjem, drevesno smolo in ostalimi vremenskimi vplivi. Boljše ponjave imajo odprtini, ki skrbita za pretok zraka pod pokrivalom in preprečujeta kondenzacijo.

Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna