B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

GMT in ADEL nadaljujeta z izobraževanjem mehanikov

GMT in ADEL nadaljujeta z izobraževanjem mehanikov

Na sedežu Avto Akademije v Murski Soboti in na lokacijah v Ljubljani in Kopru smo uspešno izvedli še eno v vrsti brezplačnih strokovnih delavnic namenjenih izobraževanju mehanikov.

Pod okriljem dobavitelja NTN - SNR, ki je omogočil izobraževanje, smo se posvetili spoznavanju različnih proizvodov in njihovih posebnosti. Spoznali smo sestavo, delovanje in okvare komponent jermenskega Multi-V pogona agregatov motorja. V novodobnih vozilih imajo te komponente poleg svojih osnovnih nalog tudi velik vpliv na blaženje vibracij in preprečevanje okvar ostalih delov motorja, zato je njihova brezhibnost še toliko bolj pomembna. V praktičnem delu izobraževanja smo servisne postopke in trike prikazali tudi na nekaterih simulatorjih motorjev.

Na izobraževanju smo spoznali tudi druge proizvode dobavitelja NTN SNR in njihove posebnosti, kot so različne generacije in izvedbe kolesnih ležajev, ASB (Active sensor bearing) encoder na kolesnih ležajih in senzorje hitrosti vozil, homokinetični zglob in celotne polgredi tudi za novejša vozila ter sklope zobatega jermena motorja. Praktične trike in nasvete pa smo trenirali na modelih kolesnega ležaja Forda Focusa in 1,6-litrskega dizelskega HDI motorja koncerna PSA.

Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna