B2B trgovina

GMT Trgovine z avtodeli Servis. Znanje. Moč.

Tehnično šolanje proizvajalca SKF

Pozdravljeni, z dobaviteljem SKF in njihovim tehničnim strokovnjakom g. Čedomirjem Jakovljevićem organiziramo izobraževanje na področju setov zobatih jermen in vodnih črpalk ter na področju kolesnih ležajev. Največji poudarek bo na napakah pri montaži omenjenih delov, ki posledično privedejo do odpovedi in reklamacij le teh. Poleg tega bodo prikazani tudi praktični postopki in delo s posebnimi orodji. V izogib ponavljanju napak povabite svoje stranke k udeležbi na izobraževanju. Prav tako vabljeni tudi RV in predstavniki poslovalnic.

Termini in lokacije:

Torek, 4.9.2018 - Avto Akademija, Noršinska 31, Murska Sobota 
Koda: GMTSKF01

Sreda, 5.9.2018 - Strojna, prometna in lesarska šola - SPLŠ, Cankarjeva 10, Nova Gorica
Koda: GMTSKF02

Četrtek, 6.9.2018 - Srednja poklicna in strokovna šola Bežigrad, Ptujska ulica 6, Ljubljana
Koda: GMTSKF03

Trajanje:

Izobraževanje se začne ob 13:00 in konča ob 17:00 (velja za vse lokacije)

Na povezavah spodaj sta letak in prijavnica s soglasjem za obdelavo podatkov po GDPR zakonu v pdf obliki, ki vsebujeta vse potrebne informacije. Prijavnica s soglasjem je v interaktivni obliki, kar pomeni, da se lahko pred tiskanjem računalniško izpolni vsa vpisna polja. Izpolnjeno in podpisano prijavnico naj stranke poskenirano pošljejo na e-naslov primozr@gmt.si do vsaj 5 dni pred izobraževanjem. Prav tako soglasje, ki pa ga lahko prinesejo tudi s seboj na izobraževanje ali pa ga bodo izpolnili tam. Prijavnice mi lahko posredujete na e-naslov tudi vi.

Letak izobraževanja GMT - SKF, 09-2018

Prijavnica na izobraževanje SKF s soglasjem GDPR

Letake, prijavnice in soglasja dobite v naslednjem tednu tudi v fizični obliki preko dostavne službe, za kar bo poskrbel Matej Žinkovič.

V izogib neodgovornim prijavam in posledični neudeležbi izobraževanja smo uvedli minimalno kotizacijo, ki znaša 36,60€ / osebo (30€+DDV). Za vse udeležence bo poskrbljeno s pogostitvijo med teoretičnim in praktičnim delom izobraževanja.

Za dodatna vprašanja sem vam na voljo:

Primož Rožnik
primozr@gmt.si
041 404 400

Prijava na e-obvestila tukaj
Vrsta kupca
* polja z zvezdico so obvezna